Zoekt u Van Apple kunst dat het interieur bij u thuis helemaal afmaakt? U vindt het bij Moderne Kunst. Kunst van Van Apple is er voor diegenen die houden van digital mixed media art. Deze nog enigszins nieuwe kunstenaar, zijn eerste lancering was in 2017, is in een korte tijd tot een zeer bekende en gewaardeerde creatieveling uitgegroeid. Bent u benieuwd naar welk kunstwerk er bij u thuis kan komen te hangen? Maak dan snel een afspraak bij Moderne Kunst om een kijkje te nemen in onze kunstgalerie en dan vertellen we u ook graag meer over elk kunstwerk dat bij ons tentoongesteld staat.

Van Apple, eigentijdse kunst voor bij u thuis

Als u graag eigentijdse kunst in huis haalt, dan bent u bij Van Apple aan het juiste adres. Hij creëert unieke en innovatieve mixed media kunst met een prachtig 3D-effect. Als basis voor zijn kunst kiest hij voor aluminium of goudfolie, waarop hij vervolgens diverse elementen zoals hologrammen, glitters en kleuren toevoegt. Het kunstwerk dat ontstaat, werkt hij vervolgens af met verschillende lagen epoxy. Van Apple kunst voegt echt iets toe aan uw interieur. We helpen u graag het kunstwerk te vinden dat bij u past.

Geniet van de grote collectie van Moderne Kunst

U kunt bij Moderne Kunst genieten van een grote collectie moderne kunst. De Van Apple kunst die bij ons tentoongesteld staat is een belangrijk onderdeel van onze collectie. Naast Van Apple hebben we ook kunst van diverse andere kunstenaars hangen die ongetwijfeld uw aandacht zullen trekken. Kom langs en verwen uw ogen met de prachtige kunstcollectie die u bij ons kunt vinden in Leiden, of proef hang een van onze kunstwerken bij u thuis!

Van Apple kunst proefhangen? Bij Moderne Kunst kan het

Een van de voordelen waar u van kunt genieten bij Moderne Kunst is dat u een kunstwerk kunt proefhangen. We vinden het belangrijk dat u slaagt in uw zoektocht naar het kunstwerk van Van Apple die perfect past bij u en uw interieur. Daarom willen we u de mogelijkheid geven om het kunstwerk waarin u geïnteresseerd bent proef te hangen. Zo weet u zeker dat u slaagt!

Van Apple kunst