Ontdek onze evenementen

De leukste evenementen met hapjes, drankjes muziek en kunst
Ontdek de nieuwste werken van opkomende en gevestigde kunstenaars uit binnen- en buitenland. We staan op verschillende beurzen door het hele land. Laat je inspireren door de prachtige werken van diverse kunstenaars, de bijzondere stijlen en technieken die we tentoonstellen. Neem deel aan rondleidingen, lezingen en workshops en verdiep je kennis over moderne kunst.

21 oktober - Van Apple Birthday Celebration

Expositie met Van Apple Art

To be announced


Vorige evenementen

3 en 4 juni - Flower Fever

Expositie met Van Apple Art x Je Shen

Het is met veel plezier dat wij u willen uitnodigen voor de expositie van de getalenteerde kunstenaar Je Shen. Zijn werken zullen tentoongesteld worden in onze galerie. Zoals voorgaand hebben wij weer de hapjes, drankjes, muziek en kunst voor u klaar staan. De openingstijden zijn:


  • 3 juni 10:00 - 19:00
  • 4 juni 10:00 - 17:00
Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten in de studio. Tot snel! Gebruik actiecode: FlowerFever2023 voor gratis entree.


25 Maart - Expositie Moulin Rouge

Van Apple Art x Guy Olivier

Succesvolle en druk bezochte expositie Moulin Rouge met werken uit de collectie van Guy Olivier en Van Apple. Daarbij werd het programma aangevuld met een 'contemporary dance' optreden van Anouk en Robin Vermond. Ondersteund door de meiden van Models At Work, cocktails van de Fabulous Shaker Boy Rob, hapjes verzorgt door Harm Jan de chef van restaurant de Stadthouder en verzorging van de muziek door DJ Lenny Harmony en saxofonist Monique on Sax.