Bent u geïnteresseerd in moderne kunst sculpturen? Herkent u zich in de kunstliefhebber die graag moderne kunst in huis heeft, zodat er dagelijks van genoten kan worden? Dan nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze kunstgalerie in Leiden. In de afgelopen 5 jaar hebben we een kunstcollectie opgezet die ruim 400 m2 beslaat met moderne kunst van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

We exposeren onze grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars in een sfeervolle ambiance. Komt u binnenkort bij ons langs? We ontvangen u graag op de door u gewenste dag, want we zijn alle dagen van het jaar open om u op afspraak te ontvangen.

Een onderscheidende collectie moderne kunst sculpturen

U kunt bij Moderne Kunst genieten van een moderne en onderscheidende collectie moderne kunst sculpturen. De kunst van de veelbelovende kunstenaars in onze collectie is te koop in onze galerie, via onze website of tijdens onze kunstbeursdeelnames. Er worden regelmatig nieuwe kunstwerken aan onze kunstcollectie toegevoegd, wat een terugkerend bezoek aan onze kunstgalerie uiterst interessant maakt of maak gebruik van onze proef hang service!

In onze collectie vindt u moderne kunst sculpturen van diverse kunstenaars die al naam hebben gemaakt voor zichzelf. Denk hierbij onder andere aan:


Moderne kunst sculpturen bij u thuis? Moderne Kunst regelt het

Ons kleinschalige team met passie voor kunst staat voor u klaar om u verder te helpen. We vertegenwoordigen meer dan 45 kunstenaars en u vindt bij ons ongetwijfeld het kunstwerk dat bij u past. Maar mocht het zo zijn dat u toch net niet de moderne kunst sculpturen vindt die bij u passen, dan kunnen we u alsnog van dienst zijn.

Moderne Kunst beschikt namelijk over een breed en internationaal netwerk aan kunstenaars en kunstgaleries, waardoor we vaak contact kunnen opnemen met de kunstenaar die u zoekt. U heeft daarbij de mogelijkheid bij ons om uw kunstwerk op proef te nemen. Zo kunt u bepalen of het kunstwerk echt bij uw interieur past.

Moderne kunst sculpturen