Moderne kunst, velen zijn er wel bekend mee. Het is kunst die vraagt om een ruimdenkend perspectief, omdat moderne kunst haast elk aspect van ons leven raakt en in beeld brengt op uiteenlopende manieren. Dat we tegenwoordig met een veel bredere blik naar het leven en de wereld kijken is terug te zien in moderne kunst, waarbij diversiteit en onderlinge verschillen worden gerespecteerd en vaak zelfs gevierd. Laat u verrassen en geniet van moderne kunst. We staan bij Moderne Kunst voor u klaar!

Al langer op zoek naar moderne kunst? Vind het bij Moderne Kunst

Mogelijk bent u al langer op zoek naar dat ideale kunstwerk voor bij u thuis, maar bent u er nog niet in geslaagd om deze te vinden. Bij Moderne Kunst helpen we u graag verder. Onze collectie is modern, onderscheidend en bevat werken van Nederlandse en internationale kunstenaars. Daarnaast kunnen we dankzij ons brede en internationale netwerk in de kunstwereld met vrijwel alle kunstenaars in contact komen. Neem dus ook contact met ons op als het kunstwerk waar u naar op zoek bent niet bij onze collectie zit.

Veelzijdig kunstaanbod voor de echte liefhebber!

Moderne Kunst kenmerkt zich door een veelzijdig aanbod aan moderne kunst. Met een kunstcollectie van meer dan 400 m2 kunt u bij ons rekenen op voldoende diversiteit om uit te kiezen. Denk hierbij aan:

  • Popart;
  • Street art;
  • Sculpturen;
  • Mixed media.

In een sfeervolle ambiance exposeren wij een grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars. Dus kom langs en vind het stukje Moderne Kunst voor bij u thuis of maak gebruik van onze proefhang service!

Moderne kunst binnen handbereik, kom langs of neem contact op

Moderne kunst is bij Moderne Kunst binnen handbereik. We zijn gevestigd in Leiden  en onze galerie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. U parkeert gratis voor de deur en stapt direct onze unieke galerie binnen. Kom dus snel een kijkje bij ons nemen of neem contact met ons op. We staan u graag te woord voor eventuele vragen en assisteren u bij het vinden van de moderne kunst waar u naar op zoek bent.

moderne kunst