Custom de Biest is als kunstenaar ervaren en bekend met een breed scala aan materialen waarmee kunstenaars aan de slag kunnen. Custom de Biest art staat erom bekend dat het een unieke combinatie is van verschillende technieken en materialen die uiteindelijk een creatief en sprekend geheel vormen. Bent u op zoek naar een kunstwerk voor bij u thuis dat spreekt, dat leeft en dat aansluit bij het alledaagse leven? Maak dan snel een afspraak om de kunstcollectie van Moderne Kunst te bekijken en vind een aantal topwerken van Custom de Biest om uit te kiezen.

Custom de Biest, een veelzijdig kunstenaar

Wie denkt aan een veelzijdig kunstenaar binnen de moderne kunst, denkt uiteraard aan Custom de Biest. Zijn bijzondere kunstwerken ontstaan zonder vooropgezet plan en zijn een uiting van beelden die De Biest in zijn hoofd heeft. Hij heeft in het verleden gewerkt met houtskool, krijt en olieverf, maar is later overgestapt naar diverse andere technieken zoals:

  • Photo (pop)art;
  • Acrylverf;
  • Professionele spuitbussen;
  • Verfrollers;
  • Mallen;
  • Sjablonen.

Een combinatie van diverse technieken zijn altijd terug te vinden in de kunstwerken van Custom de Biest.

Vind uw Custom de Biest art bij Moderne Kunst

In onze kunstgalerie van ruim 400 m2 hangen enkele topwerken van Custom de Biest die zeker een prachtige plek bij u thuis verdienen. Elk kunstwerk vertelt zijn eigen verhaal, heeft een eigen boodschap en voegt echt iets toe aan sfeer in huis. Laat u verrassen door het unieke werk van Custom de Biest en gun uzelf een kunstwerk dat menig bezoeker jaloers zal maken.

Wilt u zeker zijn van uw aankoop? Moderne Kunst helpt u verder

U heeft een afspraak ingepland om onze kunstgalerie te bezoeken en u vindt het kunstwerk dat geheel naar smaak is. Toch bent u wat terughoudend, want wat als het niet mooi staat aan de muur? Bij Moderne Kunst bieden we u de mogelijkheid om het kunstwerk te proefhangen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het kunstwerk bij u thuis past. Wanneer zien we u in onze kunstgalerie in Leiden

Custom de Biest art