Lincy Hoogveld, voor sommigen wel degelijk een bekende naam, voor anderen misschien een nog onbekende kunstenares. Maar als we spreken over moderne kunst, dan kunnen we de naam Lincy Hoogveld eigenlijk niet achterwege laten. Opgegroeid in een huis dat bruiste van de kunst en creativiteit, was kunst een passie die van jongs af aan al door haar aderen stroomde. De moderne en figuratieve schilderijen die ze maakt, kenmerken zich door duidelijke structuren in de onderlaag en veel diepte door de vele lagen.

Bij Moderne Kunst zijn we er trots op dat we een aantal kunstwerken van Lincy Hoogveld in onze kunstcollectie hebben. De vraag is echter, hangt een van deze kunstwerken binnenkort bij u thuis? Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze kunstgalerie en vind het kunstwerk dat bij u past!

Een modern schilderij vol emotie, dat is een Lincy Hoogveld

Met haar sterke manier van schilderen zorgt Lincy Hoogveld voor een intense beleving bij de bewonderaar. Ze laat emotie spreken in elk kunstwerk dat ze maakt en dit is terug te zien de combinatie van harde lijnen met zachte kleuren. Het creëert een dynamisch geheel dat spreekt. Verbaas u niet als het aanschouwen van haar werk iets in u tot leven brengt, als het tot uw hart spreekt.

Bij Moderne Kunst kunt u genieten van de prachtige, moderne kunstwerken van Lincy Hoogveld. En dat niet alleen. Heeft u namelijk de Lincy Hoogveld gevonden die bij u past, dan kunt u ervoor kiezen om deze thuis eerst even te proefhangen. Zo weet u zeker dat u slaagt in uw aankoop.


Uw Lincy Hoogveld haalt u in huis bij Moderne Kunst

Haal uw eigen Lincy Hoogveld in huis bij Moderne Kunst. Ons kleinschalige team van ervaringsdeskundigen staat voor u klaar om u verder te helpen. We hebben we al meer dan 15 jaar ervaring in de branche en we vertellen u graag meer over de techniek en het verhaal achter elk schilderij.

Lincy Hoogveld