U wilt kunst kopen, maar u bent er nog niet helemaal uit waar u het beste terecht kunt. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het hebben van kunst in huis, maar vragen zich waarschijnlijk net als u af waar ze het kunstwerk kunnen vinden dat bij hen past. En dat niet alleen, u wilt dat uw kunstwerk ook bij uw interieur past. Moderne Kunst helpt u graag verder!

We bestaan als kunstgalerie nu 5 jaar, maar hebben gecombineerd al meer dan 15 jaar ervaring in de branche. U kunt u bij ons rekenen op de beste service met de hoogste kwaliteit. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak in onze galerie.

Een breed aanbod voor u om kunst te kopen - kunst kopen

Bij Moderne Kunst kunt u genieten van een breed aanbod kunstwerken. We hebben meer dan 400 m2 aan moderne kunst voor u om uit te kiezen. En dat niet alleen. We bezoeken internationale kunstbeurzen om nieuwe, innovatieve en veelbelovende kunstenaars te zoeken. Er wordt daardoor regelmatig nieuwe kunst toegevoegd aan onze kunstcollectie.

En maakt u zich geen zorgen als het door u gewilde kunstwerk niet in onze collectie zit. We hebben een breed en internationaal netwerk van kunstenaars en kunstgaleries, hierdoor hebben we veel contact met andere kunstenaars. Zo ziet u, bij ons kunt u niet alleen genieten van een breed aanbod, maar ook van goede service.

Kunstwerken van kwaliteit, Moderne Kunst biedt het u

Moderne Kunst biedt u kunstwerken van kwaliteit. U kunt bij ons kunst kopen van diverse kunstenaars die actief waren of zijn binnen de moderne kunst. Onze collectie is modern, onderscheidend en bevat werken van Nederlandse en internationale kunstenaars.

Denk hierbij onder andere aan:


Kom langs en laat u verrassen door de prachtige, unieke kunstwerken die tentoongesteld staan in onze galerie in Leiden. We assisteren u graag in kopen van de kunst die écht bij u past. Neem vandaag nog contact met ons op en dan zien we u snel in onze galerie.

kunst kopen