Een Guy Olivier bij u thuis aan de muur, kunt u het zich voorstellen? Misschien bent u er al langer naar op zoek of heeft u er wel over nagedacht, maar was u in de veronderstelling dat het een zeer moeilijke opgave zou worden? Moderne Kunst biedt u de uitkomst. In onze ruim 400 m2 kunstcollectie vindt u namelijk een brede selectie van kunstwerken van Guy Olivier.

De prachtige, vaak kleurrijke schilderijen weerspiegelen het bourgondische levensgevoel treffend. Ze weten de juiste snaar te raken in het uiting geven aan de theatrale uitbundigheid van het leven. Bij Moderne Kunst kunt u een deel van zijn kunstwerken van dichtbij bekijken en u kunt uw eigen Guy Olivier bij ons in huis halen.

Een parel in de moderne kunst, Guy Olivier onderscheidt zich

Elke kunstenaar heeft zijn of haar eigenheid. Zo ook Guy Olivier. Met een verfijnde techniek en het gebruik van dikke verf, weet hij situaties dusdanig uit te beelden dat de levensvreugde ervan afspat. Wat dacht u van een kleurrijk, levendig beeld van een stel beschonken nachtbrakers die plotseling het licht hebben gezien? Of een uit de hand gelopen diner? Elk schilderij, elk portret vertelt zijn eigen verhaal.

Guy Olivier weet als geen ander een verhaal te vertellen met een bepaalde mate van uitbundigheid die men nergens anders tegenkomt. Zonder over de top te gaan weet hij de situaties op het doek tot leven te brengen, wat een genot is voor de aanschouwer. En u kunt bij Moderne Kunst uw eigen Guy Olivier vinden en deze een mooie plek in huis geven.

Bij Moderne Kunst haalt u uw Guy Olivier in huis

Moderne Kunst heeft in de afgelopen 5 jaar een kunstcollectie van ruim 400 m2 opgebouwd en vertegenwoordigt daarin ruim 45 kunstenaars. Guy Olivier is daarvan een heel belangrijke. Door zijn wereldwijde bekendheid is het vrij uniek dat wij diverse schilderijen van zijn hand in onze collectie hebben. U kunt bij ons het gehele jaar door een afspraak maken om onze collectie te bekijken en we weten zeker dat u de Guy Olivier vindt die bij u past!

Guy Olivier