FIRST ART FAIR - ModerneKunst Stand 53

Moderne Kunst February 28, 2022

FIRST ART FAIR 
ModerneKunst Stand 53
Van Apple Art stand 75

De FIRST ART FAIR is een sprankelende beurs voor hedendaagse kunst. De derde editie van de beurs wordt gehouden van donderdag 24 tot en met zondag 27 maart 2022. De First Art Fair is de enige beurs waar zelfstandige kunstenaars en galerieën zich gezamenlijk presenteren. Op de beurs vind je schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars verdeeld over de stands van circa 25 galerieën en ruim 75 kunstenaars uit heel Nederland.

Tijdens de beurs organiseren we Artist Talks voor kunstliefhebbers die hun kunstbegrip willen verdiepen.

De beurs vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ, waar zomers de grote cruise-liners aanmeren en waar ’s winters culturele evenementen plaatsvinden.

Print onderstaande uitnodiging uit voor toegang. Deze kan op alle dagen gebruikt worden. Problemen met printen? Bell ons dan sturen wij u de uitnodiging per mail. 

ModerneKunst:

Wij zullen bij deze beurs o.a. de volgende kunstenaars vertegenwoordigen:

Van Apple:   De kunst van Van Apple is een combinatie van digitale technieken en fotografie. Hij gebruikt goudfolie, Swarovski stenen en voegt kleuren toe en verschillende handgemaakte items zoals vlinders, die bedekt zijn met verschillende lagen epoxy. Door het toevoegen van deze lagen is hij in staat om innovatieve en unieke mix-media kunst te creëren met een fantastisch 3D effect.

Peter Donkersloot: Peter Donkersloot schilderijen brengen warmte, inspiratie en cultuur in huis. Zijn werk is niet zozeer in woorden te omschrijven, maar komt vooral tot zijn recht door observatie en waardering van het voormalige Hollywood. In zijn portretten weet hij als geen andere het karakter te vangen. Peter Donkersloot schildert volgens de oude ''laag over laag'' traditie.

 

Ronald Chapeau: Zijn grote interesse in wereldsterren, opmerkelijke persoonlijkheden en zijn passie voor het schilderen heeft hem gemaakt als kunstenaar. Als een van de weinig overgebleven zeefdrukkers heeft hij zijn techniek, interesse en passie voor kunst weten te combineren op doek.

 

 Lincy Hoogveld: Kracht, emotie en   dromen zijn de parameters voor deze   kunstenares. Haar abstracte, figuratieve   en moderne schilderijen kenmerken   zich   door de duidelijke structuren in de   onderlaag en veel diepte door de   lagen   epoxie. Haar kleurgebruik neem een   prominente rol in haar werken. Deze   werken bestaan uit brons, olieverf en   epoxyhars. Het gebruik van deze   technieken zorgt voor een enorm   spanningsveld.

 

 

Hans Jochem Bakker:  Zijn thematiek heeft een bijzondere belangstelling voor vogels, paarden en vrouwen.  Al zijn werken spontaan mogelijk, eerlijk, recht uit het gepassioneerde kunstenaarshart. Zijn kenmerkende serie Faces zijn gedrukt en bewerkt op leder.

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 24 maart van 16.00 – 21.00 uur (opening)
Vrijdag 25 maart van 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 maart van 11.00 – 18.00 uur
Zondag 27 maart van 11.00 – 18.00 uur

TOEGANGSPRIJZEN

Aan de kassa:
Volwassenen: € 12,50
< 18 Jaar: € 8,-
Kinderen tot 12 jaar: gratis